fbpx

Over HoezoSchattig.nl

Leuk dat je een bezoek brengt aan HoezoSchattig! Wij zijn een webwinkel met fysieke showroom in alles wat gebruikt kan worden voor Gender Reveals, babyshowers, kraamfeestjes en babyborrels. Van Gender Reveal producten tot complete versiering voor jullie baby en kinderfeestjes. Natuurlijk is er nog veel meer schattigs te vinden en daarom werken wij continu met onze leveranciers en fabrikanten aan nieuw assortiment. Wij importeren zelf maar laten ook zelf produceren.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Samantha Heeren, trotse moeder van twee kinderen. Al langer liep ik met het idee om een webshop te starten met gepersonaliseerde babyspulletjes. Pas toen ik Gender Reveal ontdekte en dit spontaan ben begonnen met alleen de grote prikballonnen ben ik verder gaan zoeken.

Samen met mijn man heb ik het plan omschreven en ben op zoek naar vernieuwende producten gegaan. Ondertussen is mijn man begonnen met een heel team om de webshop ook daadwerkelijk te realiseren. Veel tijd hebben we er in gestoken en doen dat nog steeds. Want wij gaan bij elke bestelling voor kwaliteit!

Vanaf 7 juli 2020 is onze webshop online en hopen we vele aanstaande ouders en ouders blij te gaan maken met onze producten!

 

Hoe het begon

Offline zijn we al een tijdje bezig voornamelijk met grote ballonnen om het geslacht te onthullen. Deze ballonnen zijn gevuld met kleinere roze of blauwe ballonnen en bijpassende confetti of veertjes.

Steeds meer kregen we de vraag of er meer producten waren waar uit te kiezen viel. Na veel onderzoek en een steeds grotere voorraad bleek de hal van ons huis te klein en zijn we aan de slag gegaan met de showroom en website.

Het is veel te leuk om al die blije gezichten en reacties te zien als mede door onze producten het geslacht is onthuld.

Tegenwoordig hebben we ook versiering, cadeaus, raamstickers en komen er maandelijks nieuwe producten bij.

"Ik ben verliefd geworden op de blussers van HoezoSchattig!"
Melissa van de Vin
Realityster Temptation Island

Afhalen bestelling ook s'avonds en in het weekend!

Je wilt graag snel je bestelling hebben en niet op de post wachten? Geen probleem! Wij begrijpen dat sommige situaties vragen om snelle service en persoonlijk advies. Het afhalen van bestellingen en producten kan dan ook altijd op afspraak.

Onze showroom is momenteel gesloten maar afhalen kan natuurlijk wel, ook s’avonds en in het weekend!

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Wil je graag last minute afhalen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak, gezellig!!

Meer info of een afspraak maken maken? Stuur dan een mail naar info@hoezoschattig.nl of bel/app: +31(0)6-20313701. 
Ook s’avonds en in het weekend afhalen is mogelijk.

Contact met HoezoSchattig.nl

Wil je contact opnemen of heb je een vraag over onze producten of diensten? Hier al onze contactgegevens op een rij! Het kan voorkomen dat de telefoon niet direct wordt beantwoord. Spreek dan een bericht in of stuur een sms/app. Wij zullen je vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

HoezoSchattig.nl

Postadres:
Noordveld 33
4714 HV Sprundel

Adres afhalen:
Noordveld 33
4714 HV Sprundel

Tel: +31(0)6-20313701
Mail: info@hoezoschattig.nl
Kvk: 69729174
Btw-identificatienummer: NL001173075B72

De waardering van www.hoezoschattig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 311 reviews.
Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?