Over ons

Welkom bij HoezoSchattig, dé one-stop-shop voor al je Gender Reveal, babyshower, kraamfeest en babyborrel behoeften! Als twee gepassioneerde vriendinnen met een scherp oog voor detail en liefde voor het vieren van bijzondere momenten, staan wij klaar om jou te helpen bij het creëren van onvergetelijke feestjes.

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment van Gender Reveal producten tot complete versiering voor jullie baby- en kinderfeestjes. We werken nauw samen met onze leveranciers en fabrikanten om steeds de nieuwste en schattigste items aan te bieden. Daarbij importeren we zelf én produceren we unieke items speciaal voor jou.

Wie zijn wij?

Wij zijn Nicolle en Maartje, twee vriendinnen met een gezamenlijke passie voor het vieren van bijzondere momenten. Nicolle combineert haar liefde voor het onderwijs met het moederschap, en het ervaren van haar eigen Gender Reveal party heeft haar geïnspireerd om anderen te helpen bij het organiseren van onvergetelijke feestjes. Maartje, fulltime moeder van twee levendige jongens, heeft altijd al een talent gehad voor het organiseren van feestjes en zocht een manier om haar creativiteit en ondernemersgeest te uiten.

Wij staan voor jou klaar!

Ons enthousiasme voor het aanbieden van de leukste feestartikelen en het creëren van onvergetelijke momenten is wat ons drijft. Neem een kijkje in onze webshop, laat je inspireren en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van jouw perfecte feestje.

Welkom bij HoezoSchattig, waar we samen onvergetelijke herinneringen creëren!

× Hoe kan ik je helpen?