Levertijd en verzendkosten

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Als u op werkdagen vóór 14:00 uur bestelt, proberen wij dezelfde (werk)dag, of uiterlijk de volgende (werk)dag nog te verzenden. Soms lukt dit echter niet vanwege beperkte voorraad, waardoor de levering van uw bestelling iets langer kan duren. Op de productpagina staat een indicatie van de voorraad. Als we om welke reden dan ook de levertijd niet kunnen halen, brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte.

Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen vanaf € 75,-*, met uitzondering van de gender reveal poederblusser, de gender reveal launch kit en geboorteborden. Voor bestellingen onder € 75,- gelden de volgende verzendkosten: € 6,95 voor Nederland en € 9,95 voor België.

Levering vindt plaats via PostNL of DHL postbode of pakketbezorger. Over het algemeen wordt de aflevering op de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uitgevoerd. Helaas kunnen we het exacte aflevermoment niet garanderen. Zodra uw bestelling door de pakketdienst bij ons is opgehaald, ontvangt u per e-mail een Track & Trace code om uw bestelling te volgen.

Volg hier je pakket:
https://hoezoschattig.myparcel.me

× Hoe kan ik je helpen?