Levertijd en verzendkosten

Bij HoezoSchattig streven we ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken en te verzenden. Wanneer u op werkdagen vóór 13:00 uur bestelt, proberen wij het pakket dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag te verzenden. Mocht het ons niet lukken om deze verzendtijd te halen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen boven €75,-, met uitzondering van de Gender Reveal Launchkit, Gender Reveal Gun, Gender Reveal Poederblusser en geboorteborden. Voor bestellingen onder dit bedrag gelden de volgende tarieven: €7,95 voor Nederland en €10,95 voor België. Voor België geldt meestal een levertijd van 2 dagen, in tegenstelling tot de vaak volgende werkdag in Nederland.

De levering wordt verzorgd door PostNL of DHL. Leveringen vinden doorgaans plaats op de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00. Wij kunnen echter niet exact garanderen wanneer het pakket wordt afgeleverd. Na overdracht aan de bezorgdienst ontvangt u een Track & Trace code om uw bestelling te volgen.

Belangrijke Informatie over Levering:

  • Eenmaal overgedragen aan de bezorgdienst, hebben wij geen controle meer over het leveringsproces.
  • Tijdens drukke periodes, zoals vakanties en feestdagen, kunnen vertragingen optreden bij de bezorgdiensten.
  • Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen na overdracht aan de bezorgdienst.
  • Voor dringende bestellingen adviseren wij ruim op tijd te bestellen of gebruik te maken van de mogelijkheid tot afhalen op afspraak.

Volg uw pakket hier: https://hoezoschattig.myparcel.me

× Hoe kan ik je helpen?