Gender reveal met 2 Mini Blussers en roze poederwolk.

Zo kun je bij ons bestellen zonder zelf het geslacht te weten!

Ik wil een Gender Reveal Product maar wil het geslacht nog niet weten, hoe dan?

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Vanaf 13 / 16 weken is het mogelijk het geslacht te weten door middel van een zogenoemde pretecho. Maar het is nog veel leuker om het geslacht bekend te maken met een Gender Reveal Party!

Bij HoezoSchattig.nl kun je een product naar keuze bestellen zonder dat je zelf het geslacht hoeft te weten en op deze manier blijft het voor jullie ook een verassing totdat je het bekend gaat maken. Dit levert altijd zulke leuke foto’s en video’s op. Wil je meer weten over het organiseren van een Gender Reveal Party? Bekijk dan deze blog of lees meer over een aantal manieren om het geslacht van jullie baby bekend te maken.

In de blog leggen we een aantal manieren uit, hoe je bij ons kunt bestellen zonder zelf het geslacht te hoeven weten!

1. Laat je echoscopiste het geslacht doorgeven

Bij de producten op de webshop kun je altijd uit 4 opties kiezen. Voor deze keuze kies je voor de optie “Mijn echoscopiste geeft dit door”. Na je bestelling ontvang je een bevestiging per mail. Print deze uit en neem hem mee naar het echobureau. Na de echo kan de echoscopiste ons een mail sturen of bellen.

Nadat wij het geslacht bij je bestelling hebben gevoegd, versturen wij de producten. Zo hoef je zelf het geslacht tot het moment van onthullen nog niet te weten. Kom je de producten afhalen? maak dan een afspraak.

2. De gesloten envelop (bij afhalen)

Wil je je producten zelf ophalen in onze showroom? Dan kun je de echoscopiste vragen het geslacht op te schrijven en dit in een gesloten envelop te doen. Maak op onze webshop een keuze en kies voor “Bepalen bij afhalen”. Bij het afhalen overhandig je ons de envelop en wij zorgen er voor dat je de juiste producten meekrijgt. Handig toch? Let wel op dat je altijd een afhaal afspraak maakt. De showroom is alleen op afspraak geopend en zo weten we ook wanneer je de bestelling komt ophalen.

3. Bestel beide geslachten

Wil je zekerheid voor alles? Bestel dan van je gekozen product(en) een blauwe en roze uitvoering. De producten zullen herkenbaar en met verzegeling in de doos zitten. Zolang de verzegeling van de ongebruikte kleur niet geopend is kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. Nadeel is wel dat je dan extra kosten maakt voor het retour sturen van je bestelling. 

YouTube video

Wil je hulp of heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op! Onze klantenservice is vaak bereikbaar en krijg je ons niet direct te pakken? stuur dan een mailtje of app. Wij zullen je spoedig mogelijk helpen bij al je vragen.

× Hoe kan ik je helpen?