2 bruisballen, 1 in de verpakking en 1 voor een roze gekleurd glas.

Nieuw product: Gender Reveal Bruisbal!

We hebben weer een nieuw Gender Reveal product in de shop! Met trots presenteren wij de Gender Reveal Bruisbal! Zet een grote glazenpot of bloemenvaas op tafel en vul deze voor de helft met water. Leg de bal er in en het water zal na ongeveer 1 minuut een mooie blauwe of roze kleur krijgen! Super leuk om het geslacht bekend te maken aan vrienden en/of familie.

Handgemaakt voor HoezoSchattig

Onze bruisballen worden speciaal met de hand voor HoezoSchattig geproduceerd en bevatten uiteraard geen gevaarlijke stoffen. Aan de buitenkant is de kleur niet te zien. Zo blijft het extra spannend!

Wil je het geslacht nog niet weten? Kies dan tijdens het bestellen voor de optie “Mijn echoscopiste geeft dit door” Zo blijft het voor jullie ook een verassing. “Bepalen bij afhalen” kan natuurlijk ook, je overhandigd ons (meestal) de envelop van je echobureau waarin het geslacht zit. Wij plakken de envelop natuurlijk weer helemaal voor je dicht 🙂

Check de video!

Om je een impressie van het effect te geven hebben wij alvast een gave video voor je gemaakt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben de bruisballen vanaf nu op voorraad!

YouTube video
× Hoe kan ik je helpen?