Vuurwerk fakkel met sprankelend vuur en roze/blauwe rook.

Nieuw! De Gender Reveal Torch!

Op zoek naar een bijzondere manier om het geslacht van jullie kindje te onthullen? Herinner je je onze populaire Gender Reveal Vuurwerk Rookbom nog? Hoewel deze een paar jaar geleden verboden werd, zijn we niet gestopt met het zoeken naar een spectaculair, veilig én legaal alternatief.

Met trots presenteren we: de Gender Reveal Torch! Vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij ons. Elke bestelling bevat twee prachtige fakkels. Bij het aansteken begint elke fakkel met een sprankelende gouden fontein, waarna de grote verrassing volgt: een levendige roze of blauwe vlam. Dit betoverende spektakel duurt ongeveer 40 seconden. Voor de mooiste ervaring is het aan te raden de fakkel in de schemering of in het donker aan te steken.

Nu de winter nadert en de avonden snel donker worden, creëert de Gender Reveal Torch een knusse en warme sfeer. Beeld je in: de fonkelende fakkel, familie en vrienden om je heen, en het spannende moment waarop de vlam onthult of jullie een jongetje of meisje verwachten. En met Oud & Nieuw om de hoek? Terwijl iedereen geniet van champagne en oliebollen, wordt jullie onthulling het stralende hoogtepunt van de avond.

YouTube video
× Hoe kan ik je helpen?