Gender reveal met Confetti Gun en Mini Blusser.

Nieuw! De Gender Reveal Confetti Gun!

Voor het ultieme WOW-moment!

Gefeliciteerd aanstaande ouders! De magie van het ontdekken van het geslacht van jullie wondertje verdient een bijzonder moment. En we hebben gemerkt dat jullie daar steeds creatiever in worden.

Nog niet zo lang geleden was een ‘Boy or Girl’ slinger en een taart met een roze of blauwe vulling voldoende. Maar de tijden veranderen! Van confetti shooters en bruisballen tot mega ballonnen, jullie hebben het allemaal omarmd en van elk onthulmoment een feestje gemaakt.

En nu? We zien dat jullie hunkeren naar grotere, indrukwekkendere manieren om het grote nieuws te delen. Van de Gender Reveal Launch Kit tot de Burnout Kit, elk product creëert een onvergetelijke wolk van kleur, perfect voor foto’s en video’s die je vol trots deelt op je socials.

Bij HoezoSchattig willen we altijd voorop lopen in deze vrolijke trend. Na veel zoeken en overleggen met onze leveranciers, zijn we trots om het nieuwste lid van onze Gender Reveal familie te introduceren: de Gender Reveal Confetti Gun!

Dit schitterende product is het ultieme alternatief voor de Launch Kit. Bij aankoop krijg je twee confetti shooters, zodat zowel mama als papa hun eigen WOW-moment kunnen creëren. En het mooiste? Onze confetti is biologisch afbreekbaar, dus jullie kunnen genieten zonder schuldgevoel!

Bekijk onze video om de Gender Reveal Confetti Gun in actie te zien. En zoals altijd, als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

YouTube video
× Hoe kan ik je helpen?