Gender reveal met 2 Poederblussers waarbij ze naar elkaar toe zijn gericht.

HoezoSchattig en realitysterren

In ons korte bestaan van slechts een aantal maanden met HoezoSchattig hebben we meegewerkt aan twee gender reveal partys van bekende koppels. Voor ons natuurlijk superleuk om te doen en natuurlijk ook heel erg leuk voor onze bekendheid. Met grote zorg en steeds nieuwe producten willen we de leukste gender reveal winkel en webshop worden. Wij vinden het erg fijn dat we ondertussen al honderden zwangere koppels hebben adviseren en van ideeën mogen voorzien van onze leuke producten. HoezoSchattig heeft bijvoorbeeld als enigste de legale vuurwerk rookbommen welke het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Op onze Instagram en Facebook zijn super veel leuke foto’s en filmpjes te zien van de onthullingen!

Temptation Island

Temptation Island 2020 zorgde voor de grote start van HoezoSchattig. Voor de mega gender reveal party van Gianni en Melissa (jaja het koppel met de meegesmokkelde telefoon) verzorgde wij een aantal blussers voor een fotoshoot en later ook voor de daadwerkelijke verhulling op een hele grote outdoor reveal party!

Arda en Amber

Arda uit het zelfde seizoen ging tijdens zijn verblijf op Temptation Island diverse malen de fout in en verliet uiteindelijk als vrijgezel de villa. Echter duurde dat niet lang en vond hij het geluk samen met verleidster Amber. De spanning was tussen de twee al regelmatig te merken op tv. Nu zijn ook Amber en Arda in blijde verwachting van hun eerste kindje. Ook dit koppel maakte gebruik van onze super mooie en spectaculaire brandblusser. Filmpje van onze blusser in actie bij Amber en Arda zie je in deze story op Instagram.

Bekendheid, vlogger of influencer?

Ben jij een bekendheid, vlogger of influencer en sluit je kanaal aan bij onze doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd open voor interessante samenwerkingen om zo onze bekendheid nog groter te maken zodat heel veel aanstaande ouders gebruik kunnen maken van onze leuke producten!

× Hoe kan ik je helpen?