Giraffe geboortebord.

Zelf een geboortebord maken? Dat kan makkelijker!

Gefeliciteerd!

Jullie zijn in blijde verwachting van jullie wondertje. Vaak is het dan noodzaak dat een mooi geboortebord voor in de tuin wordt gemaakt zodat straks als het zo ver is de hele buurt kan zien dat jullie kleine spruit geboren is.

Hup naar de bouwmarkt, of toch niet?

Stel je wilt een groot geboortebord maken van 80 X 60 cm dan heb je hout nodig welke je mooi gaat uitzagen, daarna moet hij in de grondverf en afhankelijk van het ontwerp moeten er dan ook nog verschillende kleuren verf op. Uitgaand van zo’n 4 kleuren ben je al snel meer dan 80 euro kwijt en dan nog maar niet over de arbeidsuren gesproken. Dan blijven er nog 2 opties over: Je kunt een bord huren met alle ellende van dien. Ophalen, naam er op zetten en na enkele weken ook weer in de originele staat terugbrengen. Wat een gedoe!

De laatste optie is wat ons betreft de beste! Bij Hoezoschattig koop je een groot geboortebord al voor maar € 36,- en dan ook nog full color met verloop kleuren. De naam plaatsen wij op het bord! Het bord is van duurzaam materiaal gemaakt waardoor het lang meegaat en een blijvende herinnering zal zijn!

Voldoende keus en steeds nieuwe ontwerpen

Vanaf februari 2022 verkopen wij 7 ontwerpen en in de loop van het jaar zullen we deze telkens uitbreiden met nieuwe varianten. Onze borden zijn standaard al 1 maat groter dan de meeste andere aanbieders. Naast de meest unieke ontwerpen dus ook nog eens de allerbeste prijs!

Vlotte levering

Doordat het maatwerk is gaat er iets langer over de productie. Normaal gesproken worden de borden binnen ongeveer 3-6 werkdagen geleverd. Wil je sneller beschikken over het geboortebord? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je uiteraard graag verder. info@hoezoschattig.nl

Ook voor je decoratie zit je bij ons goed!

Naast geboorteborden hebben wij alle soorten decoratie voor geboorte! Maar bijvoorbeeld ook voor de eerste verjaardag van je baby kun je bij ons terecht!

× Hoe kan ik je helpen?