Film van een Gender Reveal.

Een Gender Reveal Party tijdens Corona, Hoe dan?

Nu we (weer) met Corona te maken hebben een Gender Reveal Party?

Het Coronavirus is weer helemaal terug van weggeweest, erg vervelend maar grote noodzaak om aan de nieuwe en actuele regels te voldoen. Maar jullie zijn nu zwanger en kunnen het wel van de daken schreeuwen, begrijpelijk dat je ook het geslacht op een leuke en veilige manier bekend wilt maken aan vrienden en familie. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet zodat je gewoon jouw verdiende feestje wellis waar met wat aanpassingen toch kunt vieren.

Geen grote groepen, online wel!

Helemaal hip en trendy is de online Gender Reveal Party. Je neemt het Gender Reveal product naar keuze uit onze webshop en neemt samen met je partner een video van op van de bekendmaking. Deze kun je heel makkelijk uploaden op youtube en deze op een bepaald moment (eventueel met aftellen) online plaatsen.

Super leuk en een blijvende herinnering. Meer tips over een video plaatsen op youtube vindt je in deze link. De video kun je gewoon opnemen met je telefoon, belangrijk is wel om je telefoon tijdens het opnemen dwars te houden zodat je een beeldvullende video hebt.

WhatsApp groep

Wil je de video niet online plaatsen maar wel met veel vrienden en familie delen. Maak dan een groep aan nodig iedereen uit die je wilt. Zo hoef je het filmpje van de onthulling maar één keer te plaatsen en zul je ook direct de leukste reacties van de groepsleden ontvangen! Wel leuk is om dan een vooraankondiging te doen met onze Gender Reveal Uitnodigingen. Daarop schrijf je heel gemakkelijk op welk moment het filmpje in de app komt bijvoorbeeld.

Meer van de persoonlijke aanpak?

Wil je iedereen persoonlijk op de hoogte brengen? Dan bieden bijvoorbeeld onze Gender Reveal Kraskaarten de perfecte oplossing. Stuur of geef iedereen in je omgeving een kraskaart en laat ze het geslacht zelf ontdekken. Wat het extra leuk maakt is om de ontvangers van een kraskaart de reactie te laten filmen met hun telefoon. Zie onze video over de kraskaarten:

YouTube video

Ook “HoezoSchattig” werkt veilig met aanpassingen

Wij van HoezoSchattig zullen jullie bestellingen gewoon blijven versturen zoals altijd. Echter hebben wij wel aanpassingen met onze openingstijden van de showroom. Deze gaat op donderdagavonden wel open maar nu van 19:00 tot 20:00 uur. Wil je rustig je bestelling ophalen of even rondkijken in onze winkel? Maak dan gerust een afspraak, wij zijn heel flexibel en helpen graag mee om jouw Gender Reveal Party alsnog compleet te maken.

In onze showroom is desinfectie aanwezig en ook zullen wij indien je wenst een mondkapje dragen. Ons advies is om dit zelf ook te doen, echter (nog) geen verplichting.

Ondanks Corona toch een fijne Gender Reveal Party!

Hopelijk hebben we in deze blog je een beetje op weg geholpen om toch nog een bijzondere Gender Reveal Party te organiseren! Op zoek naar meer manieren om het geslacht van jullie baby bekend te maken? Graag helpen we je nog verder met het uitwerken van ideeën en het kiezen van producten welke bij jullie Gender Reveal past. 

× Hoe kan ik je helpen?