Winkelwagen gevuld met bestellingen verpakt in dozen.

De drukste periode van het jaar komt er aan! 5 tips!

De feestdagen staan voor de deur!

De leukste maar ook de drukste periode van het jaar staat voor de deur. Samen met onze vervoerder PostNL en backoffice van MyParcel gaan we er voor zorgen dat je bestelde producten zo snel en goed als mogelijk bij je bezorgt gaan worden. Goed om te weten dat mede dit jaar door corona een recordaantal pakketten wordt verwacht. Wij hopen dat je met onderstaande tips ook goed voorbereid kunt zijn op de drukte en je bestelling op tijd in huis hebt!

De schouders eronder

We weten hoe belangrijk jouw pakketjes zijn, zeker in deze tijd. Daarom zijn wij samen met de vervoerders al volop bezig met voorbereiden, zodat we iedereen een fijne Gender Reveal Party kunnen bezorgen!

5 Tips voor een zorgeloze bestelling!

Onderstaande tips zullen niet voor iedereen allemaal van toepassing zijn. Toch kan het helpen deze richtlijnen aan te houden. (bron: Postnl.nl)

Tip 1: Bestel doordeweeks. Zo vermijd je drukke dagen bij de bezorgers.

Vermijd ook de drukste dagen voor pakketbezorging rondom de feestdagen. Hoe dichter op Black Friday (27 november) en Sinterklaas (5 december) hoe drukker het is.

Tip 2: Bestel de cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt.

Hoe eerder je bestelt, des te groter de kans dat je alles op tijd in huis hebt om klaar te zetten voor het grote feest. Ook fijn: dan heb je nog alle tijd om ze in te pakken!

Tip 3: Bestel zoveel mogelijk in één keer bij dezelfde webwinkel en check de levertijd.

Kijk goed naar de levertijd van het product en/of de webwinkel. Deze kan door drukte langer zijn dan gebruikelijk. Daarnaast help je het milieu ook een handje als je zoveel mogelijk bij één webwinkel besteld.

Tip 4: Kies voor bezorging bij een PostNL-punt als je niet thuis bent op de dag van bezorging.

Je kunt in de PostNL-app zelfs zien hoe druk het is bij jouw PostNL-punt. Zo vermijd je de drukte bij het ophalen van jouw pakketje. Ideaal!

Tip 5: Volg je cadeaus met track & trace in de PostNL-app.

Zo heb je altijd de laatste informatie over je pakket, gewoon op je telefoon. De track & Trace ontvang je zodra je pakket bij PostNL is aangeleverd.

Zet ook de notificaties aan in de PostNL app, dan ontvang je een berichtje over de bezorging. Of wijzig je bezorging de avond van te voren en laat je pakket direct bezorgen op een PostNL-punt. Handig!

× Hoe kan ik je helpen?