Gender Reveal met een Pinata.

7 manieren om het geslacht van jullie baby bekend te maken

Tijdens de eerste maanden van je zwangerschap weet je nog niet of je in verwachting bent van een meisje of jongetje. Bij de 20 wekenecho wordt door de echoscopist gekeken naar het geslacht van het kindje. Ook kun je met ongeveer 16 weken al een pretecho laten maken. Tijdens die echo kan ook al worden vastgesteld of jullie een meisje of jongen krijgen.

Wat een leuke periode breekt er nu aan! Zodra jullie het geslacht van de baby weten, kun je beginnen met het inrichten van de babykamer! Ook het uitzoeken van kleertjes en het geboortekaartje komen aan de beurt. Onwijs leuke momenten die je waarschijnlijk graag wilt delen met anderen. Een Gender Reveal is een leuke manier om het geslacht van jullie baby bekend te maken. HoezoSchattig is expert in Gender Reveal feestjes en deelt graag 7 manieren om het geslacht bekend te maken.

Alvast de eerste tip: wil je zelf ook verrast worden op de Gender Reveal party? Laat dan je echoscopist het geslacht doorgeven, dan blijft het extra spannend!

1. Geslacht bekend maken met een vuurwerk rookbom

Het geslacht bekend maken kan heel spectaculair worden met een vuurwerk rookbom. Een vuurwerk rookbom heeft aan de buitenkant geen herkenbare kenmerken. Daardoor blijft de kleur en daarmee het geslacht van jullie kindje een verrassing tot het aansteken. Een vuurwerk rookbom is superleuk om te gebruiken bij een fotoshoot of het maken van een video. Die foto’s kun je ook meteen gebruiken op social media.

2. Onthullen met een piñata

De piñata duikt steeds vaker op en is ook super leuk bij de bekendmaking van het geslacht van jullie kindje. De bekende piñata is vaak gevuld met snoepjes, maar in dit geval met roze of blauwe confetti! De Gender Reveal piñata kun je met het haakje ophangen. Zodra je de onderkant eraf trekt, komt er confetti uit! Je kunt de piñata natuurlijk ook traditiegetrouw stuk kunnen slaan met een stok. Pret gegarandeerd!

3. Maak er een feestje van met de boy or girl ballon

Wat schreeuwt er meer ‘feest’ dan ballonnen? Met een Gender Reveal ballon wordt de bekendmaking van het geslacht zeker een feestje. De kleur van de confetti in de ballon maakt meteen duidelijk of er een jongetje of meisje op komst is!

Zijn jullie echte zoetekauwen? Maak dan het geslacht van jullie baby bekend met een heerlijke taart, schattige cakepops of romige bonbons! Deze Gender Reveal bonbons worden door een top chocolatier gemaakt en hebben een heerlijke blauwe of roze vulling. Dat noemen wij nog eens een lekkere verrassing!

4. Gender Reveal voor zoetekauwen

5. Bekendmaking geslacht met een kraskaart

Scratch to see! Vier je de Gender Reveal op afstand of heb je familie, vrienden of kennissen die niet bij de Gender Reveal aanwezig kunnen zijn? Dan is de kraskaart een super oplossing. Altijd prijs met de Gender Reveal kraskaart!

6. Geslacht onthullen met ballonnen in een doos (XXL!)

Een uniek product voor een Gender Reveal party is een de Gender Reveal XXL doos van HoezoSchattig. Niet zomaar een saaie bruine doos, maar full color en geweldig in stijl. De doos wordt gevuld met roze of blauwe helium ballonnen. Wil je zelf ook verrast worden op de Gender Reveal party? Laat dan het geslacht noteren door je echoscopist en geef de gesloten envelop aan ons. Surprise!

7. Bekendmaking met jullie favoriete sport

Veel ouders is spé zijn sportievelingen en dan is het super leuk om het geslacht bekend te maken door het uitoefenen van jullie favoriete sport. Wat denk je van een Gender Reveal American Football, hockey puck, basketbal, golfbal, honkbal, tennisbal, schietschijf of voetbal? 100% goal! Ben je fitnessfanaat? Dan moet je zeker de Gender Reveal gym set bekijken.

Zo organiseer je de perfecte Gender Reveal

Het is super leuk om op een originele manier het geslacht van jullie baby bekend te maken aan familie, vrienden en kennissen. Na het lezen van dit artikel heb je vast een manier gevonden die bij jullie past. Heb je ook onze tips voor het organiseren van de perfecte Gender Reveal gelezen? Dan gaat het helemaal goedkomen!

× Hoe kan ik je helpen?