fbpx

Afhalen van je bestelling ook s'avonds en in het weekend!

Afhalen van bestellingen is bij ons mogelijk op afspraak. Ook in het weekend en in de avonduren! Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. Helaas is de showroom bezoeken momenteel niet mogelijk. Door diverse omstandigheden hebben wij er voor gekozen momenteel de showroom te sluiten en op afspraak nog vaken beschikbaar te zijn voor het afhalen van je bestelling.

Voorraad producten

Veel producten zijn op voorraad. Als je via de webshop je bestelling plaatst weet je zeker dat de producten voor je gereserveerd zijn. Ook telefonisch informeren en reserveren is mogelijk. Wij willen jullie Gender Reveal moment graag uniek en bijzonder maken en verlenen daarvoor de hoogste service.

afhalen bestelling

Je wilt graag snel je bestelling hebben en niet op de post wachten? Geen probleem! Wij begrijpen dat sommige situaties vragen om snelle service en persoonlijk advies. Het afhalen van bestellingen en producten kan dan ook altijd op afspraak.

Onze showroom is momenteel gesloten maar afhalen kan natuurlijk wel, ook s’avonds en in het weekend!

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Wil je graag last minute afhalen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak, gezellig!!

Meer info of een afspraak maken maken? Stuur dan een mail naar info@hoezoschattig.nl of bel/app: +31(0)6-20313701. 
Ook s’avonds en in het weekend afhalen is mogelijk.

Betaalmogelijkheden bij afhalen.

Afhaalbestellingen kunnen bij voorkeur geplaatst en betaald worden via onze webshop. Liever contant betalen? Dat is mogelijk bij afhalen. Wel graag zo gepast mogelijk. Momenteel is pinnen helaas niet mogelijk.

Liever uw bestelling per post?

Onze locatie beschikt over een magazijn en inpak ruimte zodat je bestelling met zorg verpakt ook geschikt is om per post te verzenden.

Er zijn enkele producten welke alleen af te halen zijn in onze showroom. Dit staat duidelijk vermeld bij de desbetreffende producten.

Als er nog vragen zijn over ophalen en of de verzendmogelijkheden dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Afhaaladres

Adres voor afhalen:

Kade 11
4731 KR Oudenbosch

Wil je een afspraak maken om je bestelling af te halen? Stuur dan een mail naar info@hoezoschattig.nl of bel/app: +31(0)6-20313701. Ook s’avonds en in het weekend afhalen is mogelijk.

 

De waardering van www.hoezoschattig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 338 reviews.
Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?