fbpx

Wil je een bezoekje brengen aan onze showroom?

Lijkt ons superleuk je te begroeten in onze showroom! Vanaf heden zijn we geopend op afspraak. Ideaal om jouw speciale wensen of bestellingen op te halen. Niets besteld maar toch even persoonlijk contact of advies inwinnen mag natuurlijk ook. Wij zullen zorgen dat er een heerlijk bakje koffie of thee klaar staat!

Voorraad producten in de showroom

In onze showroom zijn de meeste producten op voorraad en ook meteen te koop. Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden vooraf te informeren of nog handiger je bestelling te plaatsen in de webshop en te kiezen voor de optie “Afhalen”. Natuurlijk mag je in onze showroom deze bestelling veranderen of aanvullen met andere producten. Zo voorkom je teleurstelling.

Showroom bezoeken / afhalen bestelling

In sommige gevallen wil je natuurlijk persoonlijk advies of de producten gewoon even zien, natuurlijk is dat mogelijk in onze showroom! Maak een afspraak en kom gezellig langs.

Onze showroom is de gehele week geopend op afspraak en afhalen kan ook s’avonds en in het weekend!

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Wil je uitzoeken en/of afhalen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak, gezellig!!

Wil je een afspraak maken om onze winkel / showroom te bezoeken? Stuur dan een mail naar info@hoezoschattig.nl of bel/app: +31(0)6-20313701. 
Ook s’avonds en in het weekend afhalen is mogelijk.

Betaalmogelijkheden showroom

Bestellingen kunnen in de showroom zowel contact als met PIN betaald worden. Ook is het mogelijk je bestelling te betalen via de webshop en deze af te halen in de showroom. Makkelijk toch?

Liever uw bestelling per post?

Onze locatie beschikt over een magazijn en inpak ruimte zodat je bestelling met zorg verpakt ook geschikt is om per post te verzenden.

Er zijn enkele producten welke alleen af te halen zijn in onze showroom. Dit staat duidelijk vermeld bij de desbetreffende producten.

Als er nog vragen zijn over ophalen en of de verzendmogelijkheden dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bezoekadres

Adres Showroom:

De Heikant 5
4714 RX Sprundel

Wil je een afspraak maken om onze winkel / showroom te bezoeken? Stuur dan een mail naar info@hoezoschattig.nl of bel/app: +31(0)6-20313701. Ook s’avonds en in het weekend afhalen is mogelijk.

 

De waardering van www.hoezoschattig.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 219 reviews.
Scroll naar top
× Hoe kan ik je helpen?